Vezetőknek és HR szakembereknek 

Szervezetekben vezetőkkel, csapatokkal és HR szakemberekkel dolgozunk együtt vállalati felmérésekben, szervezetfejlesztési programokon, vezetőfejlesztésben, tehetségprogramokon vagy változásmenedzsment programon.

Tapasztalatainkat nem csak tanácsadás vagy programok formájában szeretnénk megosztani, hanem olyan írásokban is, ami számunkra fontos és reméljük, hogy mások is inspirációt merítenek majd belőle. Az alábbi írások ezen céllal születtek.

Vállalatok, csapatok, vezetők és HR szakemberek számára szóló programokat itt találod.

Így az év elején jóféle listákat készítünk magunknak arról, hogy mit tartunk fontosnak ebben az évben. Megtervezzük azt, amit el tudtunk képzelni és azt is, amit nem. Az év vége és az év eleje a döntések és vágyak időszaka. Vannak azonban azok a pillanatok, amelyek nem tervezhetők ennyire. Egyszerűen érezzük, hogy mi a legjobb nekünk a...

A múlt, a jelen és a jövő szervezete máshogy van a perfekcionizmussal. Mindegyikben jelen van különböző mértékben. A jövő szervezetei mintha több megértést tanúsítanának a nem teljesen tökéletesért. Már egy termék-kezdeménnyel piacra lépnek, rövidítik a piacra lépési időt, gyorsabban találják meg az együttműködéseket, máshogy használják a...

Ugyanazt az energiát igényli az, hogy bebizonyítsuk valakiről, hogy alkalmatlan, mint az, hogy lehetőséget teremtsünk arra, hogy kiteljesedjen.

Nemrég olvastam Kánai András cikkét a LinkedIn-en és komolyan elgondolkodtam, hogy jelenlegi működésével mit tud hozzátenni az életünkhöz a HR. Mert az igazat megvallva, ha a bér és jutalék utalva, a menedzsment jól van tartva, mindenre van egy remekbe szabott szabályzatunk, akkor mindenki ok.

A minap egyik ismerősömmel arról beszélgettünk, hogy mit tapasztalt az utolsó három munkahelyén a piramisok tetején - avagy milyen vezetőkkel és csúcsragadozókkal találkozott. (Ehhez ajánlom kiegészítésképpen dr Füredi Júlia korábbi cikkét is, mert nagyon találó karakterisztikákkal dolgozik ő is! Keress rá!) Meg arról is beszélgettünk, hogy valóban...

Egyik barátunkkal beszélgettünk a minap, aki azt mondta, hogy "Jó nektek, mert Ti már egy másik szemüvegen keresztül, a PCM®-en keresztül látjátok az eseményeket. Olyan, mintha lenne egy közös nyelvetek! Annyira jó lehet így szemlélni a világot! Jó lenne belőle nekem is kapni, mert segített a múltkor is!"

Ha már jó ideje együtt élsz magaddal, megvan az esélye, hogy közelebbi ismeretségbe kerültetek. Jó néhány éve volt, amikor először szembe jöttem magamnak.

© 2020 DARE. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el