Szeretnél PCM profilt Te is?

Szeretnéd jobban érteni saját magad és ismerőseid kollégáid működését? Szeretnél jobban lenni és tudni, hogyan tudod ezt a jóllétet folyamatosan fent tartani? Szeretnél gyorsabban átcsusszanni a stresszes helyzeteken és újra egyenesbe jönni?

Legyen saját PCM profilod!

RENDELD MEG SAJÁT PCM PROFILOD!

Aktuális árainkról itt tudsz tájékozódni

Vezetőknek, csapatoknak és HR szakembereknek

Alábbi programjainkat kimondottam vállalati vezetők és HR szakemberek figyelmébe ajánljuk.  
Minden programunkat testre szabjuk és az adott pillanatra-helyzetre igazítva vagy online vagy személyesen tudjuk megtartani. 


Szeretnél többet megtudni új BURNING PLATFORM RAPID programunkról, amit HR Üzleti Partnereknek és vezetőknek indítunk nemsokára?

2021-ben több olyan RAPID programot tervezünk - a már meglévő programjaink mellé -, amihez nem kell évekre elkötelezned magad, nem kell vizsgákra készülnöd, ellenben már holnap tudod használni a megszerzett tudást és be tudod vinni a gyarkolatba, mert ebben is kapsz támogatást a program során.

IGEN, szeretnék több információt kapni:


További, testre szabható programjaink vezetők és HR szakemberek figyelmébe

Team Coaching

Csapatban lenni jó! A team coaching egy csoport fejlesztés folyamat előre meghatározott célok mentén a coaching eszközével. 

Action Learning

Az Action Learning Team Coaching egy hatékony  működést támogató módszer, ami gyorsan hoz gyakorlati megoldást. A csapat módszertant is tanul, így képes lesz használni a mindennapokban. 

Executive Coaching

Egyéni fejlesztési folyamat jól definiált célok mentén - direkt támogatás a coaching eszközével.

DARE to Change


Változáskezelés, kommunikációs, változási görbe, csoport elkötelezettség, vezetői feladatok. Mindent, amit a változáshoz tudni kell, hogy benne lehess abban a 20%-ban, ahol sikeres a változás!

Re-start | Re-connect

Újraiduláshoz, új csapatok műkédésenk felturbózásához javasoljuk ezt a programunkat, ami az együttműködésre fókuszál. Kivesszük a felesleges köröket és a csapat sokkal hatékonyabb lesz.

DARE to Transform Organisation

Vállalat újrahuzalozását támogatjuk - a folyamatok újragondolásától egészen a változások levezetéséig. Kapcsolódó programunk - DARE to Change

PCM Team Map

A csapat számára összeállítunk egy team térképet, ami segíti az együttműködést és jövőállóvá teszi a csapatot. A folyamat végén a csapat együttműködése új szintre lép.

Leadership skill up

A csapatok vezetéséhez szükséges legfontosabb kompetenciák egy helyen.  Azokat helyeztük a fókuszba, amelyek eléggé hatékonyak ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan és biztonságban vezessél csapatokat vagy vezetőket.

DARE to Assimilate

Ha nem akarod elvesztegetni az első 3 hónapot és minél hamarabb szeretnéd magadat a legkomfortosabban érezni az új szerepben, akkor ez a program Neked szól. Saját tapasztalataink és sikeres onboarding folyamatainkat hozzuk Neked ahhoz, hogy a legeredményesebb legyen az első 90 nap. Nem kell egyedül lenned!

Rise up by DARE

Teljeskörű tehetségprogramot alakítunk ki közösen, hogy legjobban illeszkedjen a céljaidhoz. A szakmai és a vezetői utánpótlás programjainkat új megközelítéssel dolgoztunk ki, amelyek hosszantartó hatással támogatnak.

Resilience by DARE

A mentális állóképesség és a reziliencia fejlesztésével egészségesen működő csapatokat és szervezeteket támogatunk. Mérési módszertanunkkal be tudjuk azonosítani azokat a tényezőket, amelyeken érdemes továbberősíteni vagy változtatni.


Sales Coaching

Ha értékesítési vezetőként már minden fejlesztésen részt vettél, de még nem találtad meg a leghatékonyabb támogatást saját magad és a csapatod számára, akkor a PCM alapú sales coachingot érdemes megtapasztalnod. Új perspektívából tudsz ránézni a saját és csapatod teljesítményére.

GTM mapping by DARE

Értékesítési csatornák újragondolásához, csatorna stratégia újratervezéséhez adunk  támogatást Sales vezetőknek.

HR Skill up

HR Executive támogatás HR vezetők részére - főként CoE területeken változásmenedzsment, szervezetfejlesztés, vezetőfejlesztés és utánpótlás programok, kultúra alakítás témában

DARE to Measure

Ha szervezeti diagnózist, elégedettségi indexet,  well-beinget, tanulási hajlandóságot szeretnél mérni és szeretnél kezdeni is vele valamit, akkor keress minket!


Amennyiben kérdésed van, vagy nem találod, amit keresel, akkor írj nekünk! Alkossunk együtt valami újat!

© 2020 DARE. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el