Szeretnél PCM profilt Te is?

Szeretnéd jobban érteni saját magad és ismerőseid kollégáid működését? Szeretnél jobban lenni és tudni, hogyan tudod ezt a jóllétet folyamatosan fent tartani? Szeretnél gyorsabban átcsusszanni a stresszes helyzeteken és újra egyenesbe jönni?

Legyen saját PCM profilod!

RENDELD MEG SAJÁT PCM PROFILOD!

Aktuális árainkról itt tudsz tájékozódni

Alap programok - Mindenkinek

Ebben a részben azon képzéseink, programjaink találhatóak, amiket mindenkinek ajánlunk - legyen akár vezető, csapattag, agilis coach vagy éppen családanya vagy kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő nő, vagy férfi.


Alap programjaink megtanítanak mindenkit jól és tisztán kommunikálni, sokkal mélyebb önismeretettel látnak el, mint eddig bármilyen másik rendszer és olyan eszközökkel lehetünk gazdagabbak, amivel a társas érintkezésinkből ki tudjuk venni a felesleges köröket, a félreértéseket és a meg nem értettséget is.További, specifikus információt a "Programjaink" pont alatt találhatod. Ezek már kimondottan célcsoportra szabva alakítjuk ki vagy éppen át - igénynek megfelelően. 
Reméljük nemsokára találkozhatunk az egyiken!

Ami még vállalatok számára fontos lehet, az a Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001374

Amennyiben további kérdésed lenne, vagy szeretnél testre szabott ajánlatot kérni, akkor lépj velünk közvetlen kapcsolatba! Irj nekünk:

© 2020 DARE. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el