Szeretnél PCM profilt Te is?

Szeretnéd jobban érteni saját magad és ismerőseid kollégáid működését? Szeretnél jobban lenni és tudni, hogyan tudod ezt a jóllétet folyamatosan fent tartani? Szeretnél gyorsabban átcsusszanni a stresszes helyzeteken és újra egyenesbe jönni?

Legyen saját PCM profilod!

RENDELD MEG SAJÁT PCM PROFILOD!

Szülői programok

Értsd jól- mondd jól- légy jól! Csak Szülőknek!


3 alkalmas folyamat, amelyben a gyermekednek legmegfelelőbb kommunikációs térképet készítjük el Veled. Ezeket a hétközapokban, a családban és az óvodai vagy iskolai kommunikációs helyzetekben tudod alkalmazni, hogy "zürmentes" legyen a kommunikációtok.

Kamaszra hangolva - egyéni tanácsadás Szülőknek


Az egyik legizgalmasabb időszak a kamaszkor. 

A felfedezés, identitás, autonómia egyvelege, aminek szülőként a részesei vagyunk. 

Együtt megélhetitek vagy túlélheted. Melyiket választanád? A PCM segíthet, hogy az előbbi legyen!

Egyéni kommunikációs tanácsadás SzülőknekKapcsolataink minőségéhez a tiszta kommunikációnk is hozzájárul. A PCM támogatja a családon belüli kommunikációt  és energizál. Könnyedebb kommunikáció, élvezetes együttlétek. Legyen mosoly a családban!

Jólléti terv Neked! - Szülőknek!

A napi taposómalomban igencsak elfáradhatsz. Az az idő, ami a gyerekek, iskola, napi teendők mellett marad Neked, a Jólléti tervvel kimaxolható.  Elfáradni ér. Figyelj magadra. Töltődni is ér. Személyre szabott mgoldásokat dolgozunk ki Neked, Nektek.

© 2020 DARE. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el