Mindent a PCM-ről

És akkor beszéljünk a Gondolkodóról! A PCM meghatározása szerint hat jellemzője van a személyiségünknek, amit ha megtanulunk használni, akkor sokkal könnyebben tudunk kommunikálni és kapcsolatokat kialakítani. A hatodik karakteresen elkülöníthető részünk az a GONDOLKODÓ.

És íme az ötödik! A PCM meghatározása szerint hat jellemzője van a személyiségünknek, amit ha megtanulunk használni, akkor sokkal könnyebben tudunk kommunikálni és kapcsolatokat kialakítani. Az ötödik karakteresen elkülöníthető részünk az a mozgató.

Ha lehet kedvencem, akkor az álmodozó a legkedvesebb nekem. Nagyon különleges karakter, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Sorozatunkban végignézzük a PCM által meghatározott 6 típust. A következő legyen az álmodozó.

Jöjjön a következő a 6-ből személyiségtípusból. Honnan fogod megismerni az Elvhűt? Nagyon egyszerű. Ha az elvű személyiségrészed nagyobb arányban van benned, azt onnan tudod a legkönnyebben felismerni, hogy ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy elmond a véleményedet.

A PCM-ben 6 különböző személyiség típust különböztetünk meg, és mind a 6 személyiségtípus megtalálható viselkedésünkben - különböző arányokban. A domináns személyiség típusunk áthatja minden kommunikációnkat és amennyiben ismerjük ezeket a jeleket, akkor könnyedén be tudjuk azonosítani másokban is.

© 2020 DARE. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el